About Me

My photo
i know what's right and what's wrong. i am cheerful and out going. it's hard for me to find the one that i want, but once i find the right person, i won't be able to fall in love again for a long time.

DO WHAT YOU LOVE

"Do what you love and you'll be good at it. Sounds simple enough. But what if you love reading comics, playing video games and watching korean dramas until your eyes pop out? Is it possible to make a career out of such things? What's the alternative? Spend all your time wishing you were brave enough to take that leap? Don't let fear stop you from doing what you love. Because ultimately, it's about being true to yourself."

Followers

Saturday, 24 October 2009

Mukhayyam F3



(gambar sahaja)


Briefing dan ISk...



Tekun mendengar...

Pembentangan ISK oleh Megat...

Kak Fathy memasang video utk adik2


Jungle trekking bermula...


Bagusnya adik2 ni... masa trekking pun
membaca al-Quran. Alhamdulillah...


Sambil menunggu giliran utk mandi di air terjun,
ada yg membaca Quran, ada yg berdiri dan
ada jugak yg membaca sam
bil duduk.

Tapi...

Ada jugaklah yang curi2 mandi sungai niha...
Hehehe...adik2 ku:P


Sampai je di air terjun...


Subhanallah... hebat sungguh ciptaan Tuhan ini.
Air terjun ini sgtlah cantik dan airnya pun
sangat sejuuuk!!!


Diorang ni kalau dah jmp air terjun, dah x sabar dah.
Terus terjun! Sakan betul diorang mandi.

Haii... yg ni duduk2 je ke? Tak teringin ke nk rs
air terjun tu ha??? Hehehe...

Aku pulak, sempat lagi berposing niha...


Berehat sebentar....


Amboi, cikgu2 nie... berpicnic sesama diorang. Hahaha...

Eh2, apalah yg adik2 ni buat? Ooo, suapan kasih sayang:)

Kalau macam tu, kakak2 fasi pon nk jgklah. Hehehe:))


Selamat tinggal Alang Sedayu!


Nak balik dah...

Gambar ni jelah yg sempat ambik utk dibuat kenangan:(



MUKHAYYAM NI MEMANG BEST!

JUMPA LAGI!

INSYA ALLAH:)

10 comments:

fathiyyah said...

wei,u bg ISK?? waaaah!

tp ari tu pon i bg ISK jugak..hehe

zimah said...

mn adalah.... megat amin yg bglah... u silap org... hahaha~

shishi said...

kak hazimah~
ni iman..
mukhayam ini sgt best..
ade x gamba yang kat dlm bilik tido?
yg dgn kak fathy..
huhu...
kalau boleh buatla lagi time kitorg f5!
hehe..

zimah said...

shishi:

ooo... iman hasbullah ke? igtkan splah td. hehehe... haii iman! yeke best? alhamdulillah... hai iman. bila msnya plaklah akak tangkap gmbr korg dlm bilik tu? iman ada nmpk akak pegang kamera ke ms tu? hahaha... akak rs kalau adalah gmbr tu, alamat pengsanlah mn2 student alamin yg tgk. kihkihkih... insya Allah... akak rs x yah tunggu f5. insya Allah, kalau f4 korg ada byk lg ms, ms tu jgklah kami turun conduct program utk korg lg, k? blh? hehehe...

shishi said...

kan akak ade pegang henset..
rarhaha..
boleh punya seyh..

fathiyyah said...

oooh..ni ke iman :)

iman said...

ye2...
iman hasbullah..

kak zimah..
ana da add akak kat ym..
actlly,nk gambar mukhayyam..

zimah said...

iman:

awk copy jelah kat sini....=)

:ღ: aleen :ღ: said...

salam..
ni kt kem sri raudhah ke?
cam familiar je tmpt ni..
huhu..

zimah said...

taklah... kat kem rebutia, alang sedayulah...=)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails