About Me

My photo
i know what's right and what's wrong. i am cheerful and out going. it's hard for me to find the one that i want, but once i find the right person, i won't be able to fall in love again for a long time.

DO WHAT YOU LOVE

"Do what you love and you'll be good at it. Sounds simple enough. But what if you love reading comics, playing video games and watching korean dramas until your eyes pop out? Is it possible to make a career out of such things? What's the alternative? Spend all your time wishing you were brave enough to take that leap? Don't let fear stop you from doing what you love. Because ultimately, it's about being true to yourself."

Followers

Sunday, 21 November 2010

Tiada tajuk



 Salam.

Kepada awak semua pembaca blog saya (kalau adalah),

suka hatilah awak nak fikir apa tentang saya.

~Noktah~



5 comments:

shahirahkhairudin said...

wsalam.. ada ni hah.. tengah duk bace.. *ngee*

zimah said...

hehehe... syira....=)

fathiyyah said...

it's too personal you know. even though it's not about you.

ok la, will not say anything after this, apa nk buat, buat la. tak nak tegur pape dah

nnt dh besar boleh la pk balik apa yang kakak awak ckp ni

Anonymous said...

Salam w.b.t

Dearest Hazimah..
xnak fikir apa2 ttg awak..tp mahu kirim n kenang kembali kata2 ini..

Sebuk2..sesat2..tp terasa mahu berkongsi..izin laluan..hee~

"maka Dia mengilhamkan kepadanya (jalan) kejahatan dan ketakwaannya..sungguh beruntung orang yang mensucikannya(jiwa itu) dan sungguh rugi orang yang mengotorinya"-Asy-Syams:8-10

apa yg tinggal pada kata2 manusia(sang hamba) andai kata2 Pencipta tidak mampu menyentuh hati..

Nabi s.a.w pesan,peliharalah orang yg lemah antara kamu..So,boleh x kita "busybody" bertempat..huhi..
lama2 dulu..dr dlu..dlm manual book kita..Allah suruh,berpesanlah pada kebenaran dan kesabaran..knpa iya?hmm..

last but not least~suka utk ingtkan diri..
Daie itu berjiwa besar..

sekian perkongsian~.^^v

Allahualam

zimah said...

en/puan anony:

terima kasih atas peringatan. mngkn saya salah sbb terlalu ikutkan emosi. tp apa yg awak dgn kakak saya ckp tu semuanya betul. mngkn ego saya yg selalu menidakkan. tp, apa2 hal pun lps ni tlg nasihatkan saya lg kalau saya tersasar.

utk kak uda, seribu kemaafan adik pohonkan. jgn marah adik ya. btllah ckp kamu adik kamu ni masih mentah lagi sebenarnya.... adik syg kamu.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails